MARTINADAILY

MARTINADAILY

Violetta/Martina, az új Disney Queen

2015. február 06. - norcsii0804

Martina Stoesselnek minden esélye megvan arra, hogy a nagy Disney-csillagok közé kerüljön.


 Még csak 18 éves, de máris óriási rajongótábora van, kiválóan énekel-táncol, és színészként is bizonyította a tehetségét. Tini a sorozat többi sztárjával a nyáron Budapesten koncertezik. Ideje alaposabban megismernünk őt!


BRAVO: Hogyan kaptad meg Violetta szerepét?
Tini: Az apukám producer, a Disney számára készülő projekten dolgozott. Megkérdezte, van-e kedvem felénekelni a dalokat – naná, hogy volt! Amikor megmutatta a produkciót elbíráló stábnak, megkérdezték, ki énekel. Óriási szerencsém volt, mert épp főszereplőt kerestek egy új sorozathoz, és bár már több lányt megnéztek, egyiküket sem találták megfelelőnek. Természetesen nem volt elég, hogy felvételről hallották a hangomat: élőben is bizonyítanom kellett. Szabályos meghallgatásokon vettem részt, színészként és táncosként is kipróbáltak.

BRAVO: Tanultad a színészmesterséget?
Tini: Igen, három évig jártam színitanodába, éneket és táncot is tanultam. Mindezt a „rendes” suli mellett, hétvégenként tettem.

Mennyit próbálnak a turné előtt? Van kabalája, amit mindenhová magával visz? Milyen a kapcsolata a szüleivel? Mekkora show várható Budapesten? A gigantikus koncertturné legnagyobb titkait, és az interjú folytatását és egy Violetta posztert megtalálod a februári BRAVOban!

Címlapon a Disney legnagyobb csajsztárjai, benne exkluzív interjú a hamarosan Budapesten koncertező Violetta főszereplőjével!
+ a Hemsworth tesók, 5 Seconds of Summer, Tóth Andi, az X-Faktor győztese, Josh Hutcherson, Lorde, a The Fooo Conspiracy, Taylor Swift, Fluor Tomi, Palmer Izsák, Selena Gomez, Ian Somerhalder, Miley Cyrus, Demi Lovato, Justin Bieber, Beyoncé, JAY Z, Ariana Grande, Big Sean, és még sokan mások!
POSZTEREK: Majka és Curtis, Children Of Distance, Taylor Swift, Neymar Jr.., Jorge Blanco a Violetta pasisztárja, Ariana Grande, The Fooo Conspiracy, Fehérvári Gábor Alfréd, a Rising Star felfedezettje!

 Forrás: Neon.hu - Violetta, az új Disney Queen

A bejegyzés trackback címe:

https://martinadaily.blog.hu/api/trackback/id/tr17147963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása