MARTINADAILY

MARTINADAILY

Violetta

2015. január 02. - norcsii0804

A sorozat

   Violetta színes, argentin televíziós filmsorozat. Buenos Airesben játszódik, készítője a Disney Channel Latin America, valamint a Pol-ka argentin filmgyártó cég, az európai, közel-keleti és afrikai részlegeivel együtt. A sorozat, a címszereplő Violetta, egy zeneileg tehetséges tini életéről szól, aki hosszú európai tartózkodás után édesapjával visszatér szülővárosába, Buenos Airesbe. Először 2012. május 14-én indult a Disney Channel Latin Americán. A harmadik évadja 2014. tavaszán jelenik meg. Az első és második évadja már lejátszódott. Az első vetítése a sorozatnak 2012. május 14-én volt, majd 2013. április 29-én  folytatódott. Magyarországon az 1. évad 2013. november 11-én kezdődött, a 2. évad pedig október 20.-án kezdődött. Violetta egy tinisorozat.

Tartalom

Violetta Castillo egy tehetséges, elbűvölő tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Csodálatos hanggal ajándékozta meg őt a sors, de nem tud a különleges zenei tehetségéről. Anyjától örökölte tehetséget, aki híres musical énekesnő volt, de tragikus balesetben meghalt, mikor Violetta még kicsi volt. Apja, Germán sikeres üzletember, aki szigorú és védelmező Violettával szemben. Titkolja Violetta elől anyja múltját és sorsát, nehogy az ő nyomdokaiba lépjen. Emellett elszakította Violettát anyai ágú családjától, hogy az anyja kiléte végleg titok maradjon a számára. Madridban nevelte fel a lányát, ahol elzárta őt a többi hasonló korú gyerektől, hogy megóvja a veszélyektől. Támogatta Violettát abban, hogy zongoraórára járjon, mert tudta, hogy tehetséges, akár az anyja, de nem hagyta, hogy énekeljen és színészkedjen, vagy, hogy bármi köze legyen a művészvilághoz. Ám, mikor visszaköltöznek Buenos Aires-be, minden megváltozik...

Violetta egy híres zeneiskolába, a Studio 21 tanulója lesz. Szép lassan megismeri az édesanyja múltját, és élettörténetét, aki nagyban inspirálja őt álmai megvalósításában. Megismerkedik Angie-vel, aki zenetanára, és a nevelőnője lesz. Ő segíti Violettát a tehetségének kibontakozásában. Továbbá ő Violetta nagynénje is, de mindezt titkolja Violetta és German elől, nehogy férfi elszakítsa tőle a lányt. Violetta szintén titkolja az apja elől, hogy a Studioba jár, mert tudja, ha megtudná, hogy az anyja nyomdokaiba akar lépni, megszakadna a szíve. Az eleinte cseppet sem könnyű hétköznapokban Violettamegismeri első barátait, Maxi-t, Camilla-t és Francesca-t, valamint León-t, Tomás-t és Diego-t, akik a szíve elnyeréséért küzdenek. Ám ellenségeket is szerez magának, legfőképpen Ludmillát, a Studio egyik rámenős diákját. Számot tevő probléma még a Violetta életében Jade, és annak tenyérbemászó öccse Matias, akik meg akarják szerezni Germán vagyonát, és kipaterolni a lányt a házból. A kalandos mindennapokon át, a bonyodalmak leküzdésével, a szerelem és a zene iránti rajongás mellett, Violetta a felnőtté válás nehézségeivel is küzd.

A bejegyzés trackback címe:

https://martinadaily.blog.hu/api/trackback/id/tr27035039
süti beállítások módosítása